Looking for a funky franchise?

Looking for a funky franchise?

 

Eind 2010 opende wij de eerste vestiging van Burgerz en het eerste burger restaurant van Nederland in Den Haag; Een restaurant waar de kaart volledig bestaat uit burgers. Gedreven door het succes in ons eerste restaurant breidde wij al snel uit en groeien wij nog steeds door om mensen te laten genieten van gourmet burgers gemaakt van puur en eerlijk vlees.

Waar staat Burgerz voor
Burgerz is een plek waar je graag eet met je familie of vrienden en geniet van een pure en eerlijke burger voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Burgerz is kort voor Pure Funky Burgerz.
Pure, omdat kwaliteit voor ons de basis is voor alles, zowel onze diensten als producten. We steken veel tijd in het vinden van het beste vlees. We willen niet alleen weten waar het vlees vandaan komt, maar ook hoe de dieren zijn gevoed en behandeld.
Funky, omdat wij precies doen wat wij willen en innovatie, authenticiteit en creativiteit hierin voorop staan. Wij zijn eigenwijs, serveren pure burgers, old fashioned milkshakes en hippe biertjes en draaien funky music.
Burgerz, omdat dit ons hoofdproduct is; Lekker, culinair en zonder kunstmatige voedingsstoffen. Heerlijke gourmet burgers voor zowel de beef, chicken, lamb als veggie lover.

Past Burgerz franchise bij jou?
Past de Pure Funky Burgerz visie bij je persoonlijkheid en zou je dit graag willen uitdragen? Ben jij gek op het horecavak en heb je leidinggevende ( horeca) ervaring? Heb je goede communicatieve vaardigheden en een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen? Ben je energiek en heb je passie voor (good) food en werkplezier? Dan denken wij dat je heel goed bij Burgerz past! Denk jij dat je een Burgerz ondernemer zou kunnen zijn? Dan maken wij graag kennis met jou!

Geïntereseerd en wil je meer weten? Download de franchise brochure hier!

U bent hier