Over ons

100% Us 

De zusjes Peerenboom hebben ieder hun eigen kracht en runnen samen Burgerz Den Haag, Scheveningen en Hofhouse.
Stevie is de creatieve dwarrel en bedenkt maandelijks nieuwe specials. Daarnaast maakt zij alle foto’s voor Burgerz en ontwerpt de menukaarten.
Joey is het zakelijk brein en zorgt er samen met haar vader voor dat het concept klopt. Zij is hard bezig met de franchise formule en is dol op administratieve cijfers.
Chrissy is verantwoordelijk voor al het personeel en weet precies hoe je een goed restaurant managed! Horeca lady numero 1! 


100% Puur    

Alles wat bij Burgerz verkocht wordt is zelf gemaakt. Van de salsa’s tot de burgers op je broodje! Iedere burger is 100% puur, 100% vers en 100% verantwoord! 
De dames rijden stad en land af om ervoor te zorgen dat gasten in hun restaurants altijd het mooiste vlees op hun burger hebben want; Ieder “koe-tje” heeft een mooi en vrij leven gehad en is op ambachtelijke wijze geslacht.
We beheersen de gehele keten en kunnen daardoor niet alleen de lekkerste en puurste burgers produceren, maar ook instaan voor de hoogste denkbare kwaliteit en versheid, zonder onnodige kunstmatige geur- en smaakstoffen.
 

100% Duurzaam

Je kent ‘m vast wel; The Dutch Weed Burger… Wist je dat wij deze samen met schrijfster en veganiste Lisette Kreischer en filmmaker Mark Kulsdom hebben ontwikkeld?
We zijn hartstikke trots op het mooie vlees dat op onze burgerz zit; maar wij geloven ook in een (h)eerlijke en plantaardige keuken.  
The Dutch Weed Burger is een combinatie van soya en zeewier. Het is geen vleesvervanger of een alternatief want de burger laat zich helemaal niet vergelijken.De burger is 100% plantaardig, dus vegetarisch, veganistisch, kosher en halal.Onze bijdrage aan een duurzame wereld zonder dat je ‘een stap terug’ hoeft te doen in voedingstoffen en smaak! 
 

100% Funky

Wie houdt er niet van een klassieke Amerikaanse Diner? Geef daar een vernieuwende twist aan en je krijgt Burgerz; De lekkerste Burgerz voor zowel de chicken, veggie, lamb als beef lovers! 
Naast deze heerlijke burgerz serveren wij funky old fashioned milkshakes, ijskoude speciaal biertjes, heerlijke vino en spelen funky music! 
Ps; Heb je wel eens goed naar onze graffiti wall gekeken? Een mix van Haagse, Delftse en Scheveningse landmarks gecombineerd met  Amerikaanse favorieten… Uit de losse hand geschilderd door ‘kwasten met gasten’ Check het filmpje hier… = leuk
 
 
 
 

U bent hier