Groepen

Bezig met het organiseren van een uitje, een vergadering, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een familie etentje? Eigenlijk alles wat te maken heeft met eten en drinken met een gezellige groep? Dan zit je bij Burgerz Scheveningen aan het goede adres! Onze funky locatie dat prachtig uitzicht heeft over de haven van Scheveningen is de ideale locatie voor jullie avond of dag uit! Laat ons weten wat jullie graag willen and we'll make it happen ;). 

Locatie

Burgerz Scheveningen geeft je een panoramisch uitzicht over de jachthaven. Hoog boven de kade, helemaal van glas gemaakt, dus je zit altijd op de eerste rang!
Wij hebben plek voor groepen tot 200 personen met wel 90 zitplekken. Met de parkeergelegenheden voor de deur en onze fijne opgang zijn wij goed toegankelijk voor jong en oud! 

Burgerz Scheveningen kunnen wij omtoveren tot een locatie dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Een bedrijfuitje met een grote dansvloer? Geen probleem! Een bruiloft met vooraf een prachtige ceremonie? Wij zorgen ervoor dat dit je mooiste dag wordt! Een vergader locatie waarvan je creatieve brein weer 100 touren gaat draaien? Wij zorgen voor een inspiratievolle en besloten ruimte! 

Arrangementen

Burgerz Scheveningen heeft van alles te bieden voor ieder budget. Een lekkere lunch met collega's of een heerlijk diner met vrienden. Alles is mogelijk

  • Funky Lunch arrangementen
  • Cheeky Borrel arrangementen
  • Tasty Diner & Buffetten 

Vergaderen

Even weg van kantoor en op een andere plek vergaderen of brainstormen? Wij hebben een mooie en besloten ruimte waar je dit in alle rust kan doen. Wij kunnen verschillende opstellingen voor jullie maken en zorgen uiteraard voor een lekkere lunch. Wij beschikken over een beamer en flipover!

Iets te vieren? 

Wij weten hoe je een feestje moet bouwen en zijn er ook nog eens heel erg goed in! Je kan bij ons kiezen uit verschillende drank en borrel arrangementen en kunnen jouw feest in ieder thema gieten.  Opzoek naar een DJ die ervoor zorgt dat alle voetjes van de vloer gaan? Regelen wij gewoon voor je! 

Klinkt goed? 

Download onze brochure voor een compleet overzicht van de opties.

Bel of mail om een afspraak in te plannen om de locatie te bezichtigen en alle mogelijkheden te bespreken.

Babbel verder met Chrissy via; 
Email: scheveningen@burgerz.nl 
Tel: 070 322 3969

 

 

U bent hier