Scheveningen

Scheveningen

 
Burgerz Scheveningen heeft een waanzinnig mooi uitzicht over de Scheveningse haven. Op loopafstand van het strand is het de perfecte locatie om een lekkere burger weg te happen na een stevige strandwandeling.
Uiteraard kan je ook bij ons terecht als je een keer lekker uit eten wil met een groep vrienden of familie. Parkeren voor de deur en onze fijne opgang zijn wij goed toegankelijk voor jong en oud! De kleintjes worden extra verwend met een kleine speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan!

 

Reserveren mogelijk op telefoon nummer 070-3223969

 

Burgerz en escape rooms
Aan de overkant van Burgerz kan je Unlock Scheveningen vinden; Verschillende escape rooms met allen een eigen missie! Het is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje omdat je goed moet leren samenwerken, maar ook gewoon voor de lol met een groep vrienden! Gebruik al je skills en zorg ervoor dat je binnen de tijd alle kamers doorkomt!  
Bij Burgerz kan je borrelen voordat je codes gaat kraken in de escape room of juist lekker napraten onder het genot van een burger en een biertje; want geloof ons daar heb je na dit avontuur zin in! 
Meer weten over Unlock Scheveningen of reserveren? Klik hier

 

 

Adres

Schokkerweg 39
2583 BH Den Haag
T: 070-3223969

E:  scheveningen@burgerz.nl

Bus: route 23 - stop op de Duinstraat
Tram: route 17 - stop op de van Boetzelaerlaan, route 1 - stop bij het Appel theater of route 11 - stop op de Duinstraat

U bent hier

Openingstijden

MAANDAG EN DINSDAG

GESLOTEN

WOENSDAG EN DONDERDAG van 17:00 tot 21:00
VRIJDAG en ZATERDAGvan 12:00 tot 22:00
ZONDAGvan 12:00 tot 21:00

 

Menukaart Scheveningen