Scheveningen

Scheveningen

 
Burgerz Scheveningen heeft een waanzinnig mooi uitzicht over de Scheveningse haven. Op loopafstand van het strand is het de perfecte locatie om een lekkere burger weg te happen na een stevige strandwandeling.
Uiteraard kan je ook bij ons terecht als je een keer lekker uit eten wil met een groep vrienden of familie. Parkeren voor de deur en onze fijne opgang zijn wij goed toegankelijk voor jong en oud! De kleintjes worden extra verwend met een kleine speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan! 

Heb je echt iets te vieren, dan hebben wij goed nieuws; Burgerz Scheveningen heeft lekker veel ruimte en kunnen wij omtoveren tot een locatie dat geschikt is voor iedere gelegenheid.
Een bedrijfuitje met een grote dansvloer? Geen probleem! Een bruiloft met vooraf een prachtige ceremonie? Wij zorgen ervoor dat dit je mooiste dag wordt! Een vergader locatie waarvan je creatieve brein weer 100 touren gaat draaien? Wij zorgen voor een inspiratievolle en besloten ruimte! Wij hebben plek voor groepen tot 200 personen
MEER WETEN? KLIK HIER

Burgerz en escape rooms
Aan de overkant van Burgerz kan je Unlock Scheveningen vinden; Verschillende escape rooms met allen een eigen missie! Het is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje omdat je goed moet leren samenwerken, maar ook gewoon voor de lol met een groep vrienden! Gebruik al je skills en zorg ervoor dat je binnen de tijd alle kamers doorkomt!  
Bij Burgerz kan je borrelen voordat je codes gaat kraken in de escape room of juist lekker napraten onder het genot van een burger en een biertje; want geloof ons daar heb je na dit avontuur zin in! 
Meer weten over Unlock Scheveningen of reserveren? Klik hier

 

 

Adres

Schokkerweg 39
2583 BH Den Haag
T: 070-3223969

E:  scheveningen@burgerz.nl

Bus: route 23 - stop op de Duinstraat
Tram: route 17 - stop op de van Boetzelaerlaan, route 1 - stop bij het Appel theater of route 11 - stop op de Duinstraat

U bent hier

Openingstijden

25 & 31 December 2017

1 Janauari 2018

MAANDAG 

GESLOTEN

van 17:00 tot 21.00

GESLOTEN

DI, WO en DO van 17:00 tot 21:00
VR en ZAvan 12:00 tot 22:00
ZOvan 12:00 tot 21:00

 

Menukaart Scheveningen